NYHETER

TCX Støvler

RUCO er stolte av å presentere vårt partnerskap med TCX Boots!

 

LES MER

 

CE-Merking Klim

Fra starten for ydmykende 20 år siden til nå, har vi alltid fokusert på å designe klær for å gi kunden best mulig ytelse. Ved hjelp av de beste materialene, med de beste teknikkene og verktøy, har vi klart det.

 

LES MER

 

Opplev Baffin

Baffin`s historie startet på den arktiske øya Baffin i Canada. Paul Hubner, grunnleggeren av Baffin ble Inspirert av sin far, som sammen med urbefolkningen laget sko av selskinn til befolkningen på Baffinøya.

 

LES MER

 

Nyheten Badlands Pro

Da KLIM Badlands ble lansert for fem år siden, startet KLIM en ny revolusjon innen motorsykkelutstyr. Plutselig ble KLIM Badlands de motorsykkelklærne som var de mest tekniske og pålitelige innenfor motorsykkelbransjen.

 

LES MER

 

Verden rundt med Scott - Del 2

Vel, etter Kirgisistan reiste vi gjennom det russiske Altai til Mongolia og kjørte forbi Bajkalsjøen som var utrolig fint. Siden vi var etter skjemaet bestemte vi oss for å kjøre rett til Vladivostok. Men der dukket det opp et «problem», det var nesten en MC-klubb i hver by.

 

LES MER

 

Verden rundt med Scott

Mirka og Vojta fra Tsjekkia har alltid drømt å kjøre motorsykkel rundt i verden. Det har de gjort i lang tid, og de bestemte seg endelig å realisere det. SCOTT er glad for å kunne følge dem og bidra med riktig motorsykkelklær - Det ble Dualraid DP og Ergonomic Pro DP for begge!

 

LES MER

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.