Velg riktig MC-Klær

Velg riktig MC-Klær

Det norske klimaet byr på all slags vær. Fra varme og tørre dager til kalde, våte dager. Vi har klær som passer til enhver situasjon og ønsker. Bruk tid på å finne riktig bekledning og utstyr for deg. Før du kjøper bekledning er det viktig å tenke gjennom hva du skal bruke det til og hvilke tekniske spesifikasjoner som trengs for å imøtekomme dine forventninger. Komfort er viktig for lange dager på motorsykkelen og dermed er det viktig å finne den perfekte passformen og artikulasjon som passer deg best. Her stiller SCOTT i en særklasse med godt utvalg av D-size, ikke bare bukser – men også jakker! 

Adventure

Er du den som liker lange turer på grus og fjellveier? Da burde sjekke ut Scott’s adventure modeller. De er utviklet med tanke på holdbarhet, ventilasjon og funksjon. De nyeste modellene fra SCOTT Adventure kolleksjonen er CE-godkjent og utstyrt med Level 2 sertifisert D3O® beskyttelse som gir maksimal beskyttelse på din neste tur. D3O™ materialet inneholder intelligente molekyler som flyter fritt når det er i bevegelse, men ved støt/ slag så vil molekylene låse seg sammen og gjøre den hard. Det går tilbake til friflytende tilstand med en gang. D3O™ har lav profil, er fleksibelt og mykt. Flere av modellene er utstyrt med enten avtagbar eller laminert pustende, vind- og vanntett DRYOsphere membran. Disse modellene har gode ventilasjonsmuligheter og holdbarheten. SCOTT har også dresser med GORE-TEX som tar komfort, ventilasjon, pusteevne og vanntetthet til nye høyder og vil gi deg en helt ny opplevelse av MC-klær. Denne kolleksjonen er også tilgjengelig til dame. 

Eksempel på produkter:

Touring

Kjører du mest touring, eller til og fra jobb er tekstil for mange å fortrekke. Scott har utviklet klærne og materialene etter hvilke behov produktene er tiltenkt å møte. De tilbyr en rekke ulike jakker og bukser i tekstiler som gir deg en unik komfort, kvalitet og med særdeles god finnish til en fornuftig pris. Skinn er likevel det sterkeste materialet som brukes i MC-klær, og er fortsatt det beste du kan ha på deg når ulykken først er ute. SCOTT Tourance jakke og bukse som kombinerer lette, myke og komfortable fordelene av tekstiler med de sterke og beskyttende funksjonene i skinn. Denne jakken og buksen er perfekt for bruk på vår, sommer og høst. Med laminert membran er den nesten alene på markedet om å tilby denne pakken. SCOTT tilbyr også jakke & bukse i tekstil som er utstyrt med vinn- og vanntett 3-lags med GORE-TEX® og med direkte ventilasjon og vanntette glidelåser gjør det enkelt å justere luftingen under skiftene forhold. 

Eksempel på produkter:

Sport

Liker du en sporty og klassisk look? 
Sportslig sykkel krever mer sportslig kjøreutstyr som gir deg mer bevegelsesfrihet i kombinasjon med et sportslig design. Da er SCOTT’s sportsmodeller noe for deg. Klærne er utformet for å holde deg komfortabel, slik at du kan fokusere på kjøringen. SCOTT tilbyr korte Blouson jakker i både skinn og tekstil. Ønsker du en bukse som passer disse, så kan du enten velge Cargo bukse som er konstruert med Dryosphere membran og har mykt Dexfill isolasjon. Eller så kan du gå for en Denim buksen, som ser ut som ett par vanlige blå jeans, men er en sofistikert og meget behagelig mc-bukse med kevlar & aramid forsterkninger. Denne er også tilgjengelig for dame. 

Eksempel på produkter:

Synlighet og regn

Når man bor i Norge vil det alltid være dager når det er vått og grått ute. Det er derfor viktig med regnklær for å sikre seg å ikke bli våt når det bøtter ned og om du ikke har gode membraner i plaggene dine. Scott Ergonomic regnjakke og bukse er ikke bare en typisk regndress. Ergonomic er utstyrt med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, som gjør at den puster godt. Samtidig er den naturligvis vind- og vanntett. Den har en perfekt passform og kommer med en egen pose som den kan pakkes i som gjør den veldig lett og fin å ha med seg på tur. Regntøy foretrekkes også av mange som ett ekstra lag for å få det lunere på de kalde dagene, eller for å unngå å blir møkkete. Denne kolleksjonen er også tilgjengelig til dame. Scott’s regntøy er i en særklasse og har solgt godt i en årrekke. Ønsker du å være synlig på tur så kjøp deg en SCOTT Hivis vest. Den har store reflekterende paneler for økt synlighet.

Eksempel på produkter:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.