Kle deg riktig

Kle deg riktig

Når du er ute å kjører, enten på snøscooter eller motorsykkel, er riktig bekledning essensielt for unngå å bli kald og våt. Riktig bekledning er avhengig av aktivitetsnivå, temperatur og værforhold. Prinsippet bygger på å transportere fuktighet bort fra kroppen, begrense varmetap samtidig som man isolerer seg for vær og vind. For å oppnå maksimal effekt bør man kle seg etter 3-lags prinsippet. Reguler temperatur ved å ta av og på lag underveis.

Lag 1 – Basislag

Formålet med det indre laget er å trekke bort svette fra huden til det neste laget, noe som gjør at man føler seg varmere og mer behagelig. Scott tilbyr ulike basislag med Polartec® Power Dry® og Polartec® Power Stretch®. Polartec® Power Dry® stoffet er konstruert for å holde huden tørr når du svetter. Takket være overlegen fukttransport, høy pusteevne og er hurtigtørkende, fungerer disse plaggene at det alltid føles komfortabelt mot huden. Polartec® Power Stretch®stoffet er kroppsnært med 4-veis stretch og er svært pustende. Det holder deg tørr når du svetter og gir veldig god isolasjon med lav vekt. Ullundertøy er nok mest effektivt med tanke på varme og isolering. Scott tilbyr undertøy som er konstruert med DriRelease og merinoull. Dette superundertøyet gir god varme og har godt pusteevne. 

Eksempel på produkter:

Lag 2 – Mellomlag

Mellomlaget skal isolere og regulere temperaturen. Bruk derfor fleece eller syntetiske materialer.Disse materialene har god evne til å regulere temperaturen med sin kombinasjon av varmende og fukttransporterende egenskaper. Scott har to typer serier: Insuloft og Defined. Insuloft serien er klær med Primaloft eller dun, og vil holde deg god og varm. Defined serien er noe mer tekniske klær med fleece, Polartec eller ull. 

Eksempel på produkter:

Lag 3 – Ytterlag

Membran/Ytterstoffet beskytter mot vind og vann. Også kalt det ytre laget, som fungerer som beskyttelse over de andre lagene. Her anbefaler vi våre jakker og bukser som har GORE-TEX® og Dryosphere. GORE-TEX® er det mest holdbare, vanntette, vindtette og pustende materialet tilgjengelig på markedet. Scott har gjennom mange år utviklet sin egen Premium membran som kalles Dryosphere, den er vanntett / vindtett / pustende materiale. Denne teknologien fungerer som en barriere mot vann og vind, samtidig som det puster, holder deg tørr og komfortabel under alle forhold. Dryosphere finnes i både Z-liner, 2-lags og 3-lags konstruksjoner.

Eksempel på produkter:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.