CE-MERKING KLIM

CE-merking Klim

Hos klim jobber vi hardt for å forbedre kjøreopplevelsen, hver eneste dag!

Fra starten for ydmykende 20 år siden til nå, har vi alltid fokusert på å designe klær for å gi kunden best mulig ytelse. Ved hjelp av de beste materialene, med de beste teknikkene og verktøy, har vi klart det.

Standarder for hjelmer, bekledning, hansker og støvler fortsetter hele tiden å utvikle seg og påvirke bransjen. Vi gleder oss over muligheten som dette medfører til å lære dere til å ta smarte valg med tanke på kjøreutstyr. Beskyttelse, slitestyrke, puseevne, og synlighet er noe man alltid må tenke på når man velger sitt neste kjøreutstyr.

Siden de europeiske CE-beskyttelsesstandardene nå i 2018 utvider til å gjelde slitestyre på klær, tilbyr Klim spesifikke alternativer som møter disse kravene. Samtidig som vi tror den nye standarden gir en økt beskyttelse for kunden, vil vår erfaring og metoder omfatte et bredere spekter av faktorer som ikke er representert i den nye standarden. Du kan derfor være sikker på at ved å kjøpe bekledning fra Klim, så får du ikke bare det du må ha, men du får så mye mer.

Spørsmål CE-sertifisering

Hva er den nye europeiske ce standarden (Pren17092)?

En ny standard for kjøreutstyr i europa som er utformet for å gi kunden den slitestyrken man trenger. De ulike nivåene er tildelt et sertifisert plagg og kan deles inn i beskyttelsesgraden fra AAA - det kraftigste nivået av slitestyrke til C - minst mulig slitestyrke. 

 

Hvorfor sertifiserer dere klærne etter europeisk standard?

Vårt mål er å alltid gi kunden det beste innen kjøreutstyr. For å kunne gjøre dette i Europa må produktet kvalifiseres for den nye standarden. Selv om standarden for øyeblikket kun gjelder i EU, tror vi at dette har verdi for alle som tenker på beskyttelse og slitestyrke, uavnhengig av hvor de bor. Gjennom denne sertifseringsprosessen fant vi ut at våre klær overstiger denne standarden. Vi trengte kun å gjøre minimale endringer for å oppnå prEN17092 4: 2017, og gjøre våre klær klare og lovlige til å selge i Europa etter 21/4 - 18. 


Hvorfor sertifiserer dere noen av klærne og ikke alle?

Etter dagens standard som kun er en midltertidig, så tar Klim en vurdering med tanke på CE-sertifisering. Klim har alltid designet ekstremt holdbare og trygge klær. Vi vurderer CE-serfiseringen som et rimelig verktøy med hensyn til slitasjebestandighet.?CE-standarden tar ikke hensyn til andre viktige faktorer som synlighet og ventilasjon, som vi mener er en viktig del når man skal vurdere kjøreutstyr. Selv om vi er sikre på at våre klær oppfyller eller overgår standardene som er fastlagt av EU, så tror vi også at visse variabler i CE-testmetoder er intuitive mot våre egne prosesser og kan gjøre kvaliteten dårlige på enkelte produkter. 


Hvorfor har alle deres klær AAA karakter? For eksempel, så har the K Fifty 1 jeans samme grad av sertifiserng som Badlands Pro.

Denne karakteren gir kunden et referansepunkt på hvor bra slitestyrke produktet har. Det er mange ting å vurdere når man velger mellom to svært forskjellige plagg med samme vurdering. Mens AAA karakteren i dette eksemplet gjelder både?K Fifty 1 jeans og Badlands Pro buksen så stopper sammenligningen ved laboratorieresultatene når man ser på slitestyrken i materialene og konstruksjonsteknikkene. 
 
Det er mange flere faktorer man bør vurdere, for eksempel plassering av  beskyttelse, venitilasjon og synlighet, som gir en aktiv og passiv sikkerhetsverdi som ikke et medregnet i CE-standarden. Å velge riktig klær krever forståelse for nivå, miljø og behov som omfatter planlagte og utforutsette situasjoner (for eksempel endringer i vær, hindringer og distraksjoner). 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.