VERDEN RUNDT MED SCOTT - 2

Verden rundt med Scott - del 2

 

Mirka og Vojta fra Tsjekkia har alltid drømt å kjøre motorsykkel rundt i verden. Det har de gjort i lang tid, og de bestemte seg endelig å realisere det. SCOTT er glad for å kunne følge dem og bidra med riktig motorsykkelklær - Det ble Dualraid DP og Ergonomic Pro DP for begge! 

 

Hvor er dere akkurat nå?

Vi er i Punta Arenas, Chile og vi er på vei nordover mot den berømte veien Caretera Austral.


Hva har skjedd siden vi snakket sammen sist?

Vel, etter Kirgisistan reiste vi gjennom det russiske Altai til Mongolia og kjørte forbi Bajkalsjøen som var utrolig fint. Siden vi var etter skjemaet bestemte vi oss for å kjøre rett til Vladivostok. Men der dukket det opp et «problem», det var nesten en MC-klubb i hver by. Det ble derfor mye stopp og vodka med de lokale klubbene. (Det var selvsagt kjempe gøy). Vi krysset Sibir ganske sent og da er det som regel iskaldt selv på dagtid, men vi hadde kjempe flaks og været var helt herlig.

 

Da vi kom til Vladivostok, sendte vi syklene med en container til San Antonio, Chile. I mellomtiden fløy vi til Japan og Thailand for å nyte litt varme.
Her i Sør-Amerika kjørte vi sørover på Ruta 40 og Ruta 3 til Ushuaia, Argentina. Vi var flere dager i villmarken der vi campet og vi fikk til og med oppleve spekkhoggere.

 

Kjører dere fortsatt med SCOTT Dualraid og Ergonomic regnklær eller har dere måtte bytte utstyr?

Vi kjører fortsatt med Scott utstyr og har absolutt ingen grunnlag for å bytte.


Dere har jo reist en del gjennom forskjellige klimasoner: Hvordan fungerer Scott utstyret på ulike værforhold?

Klærne er som forventet – helt supert! Men for å være ærlig, det er absolutt ingen kjøreutstyr i verden som er perfekt som den reisen vi er på. Noen ganger ønsker du ikke å bruke kjøreutstyr i det hele tatt siden det er så varmt, og noen ganger sku man ønske at man har masse klær for det er for kaldt. Uansett, så er Scott utstyret nærmest perfekt for alle forhold. Dette på grunn av glimrende ventilasjon, vindtette lag og regntøy.

 

Vojta du fikk nettopp en ny Dualraid til å bruke under turen! Hva syns du?

Jeg var veldig spent på å se det nye utseendet, og ble overrasket over hvor mange endringer som er gjort, spesielt små detaljer. Noe av det jeg ikke likte ved det gamle utstyret er nå forbedret på den nye Dualraid. Det fungerer helt optimalt.


Hva kan du si er forskjellen til den gamle modellen?

Nye magneter for å lukke og åpne er kjempe positivt og veldig bra. Ventilasjonen på buksen er mye, mye bedre. Generelt: Små detaljer, nytt design – Det er sånn jeg liker det.

 

Hva er deres kommende reiseplan nå?

I nærmeste framtid skal vi ta noen turer i nasjonalparker over Patagonia og stoppe en stund i Santiago. Deretter setter vi kursen nordover til Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia.
 

Hvor lenge vil denne turen ta?

De opprinnelige planene var å reise i 1,5 år, men nå er vi tenker på å forlenge turen. Vi har noen ideer allerede, men har ikke noen eksakte planer.
 

Er det noen ganger dere savner hjemme og det normale livet i Tsjekkia?

På den ene siden savner vi familien, venner og mammas mat, men på en annen side liker vi veldig godt å reise rundt og få oppleve flotte mennesker og natur.
 

Mitt siste spørsmål: Kunne dere tenkt å ta denne turen en gang til? Hvis ja, hvorfor? Og hva ville dere ha gjort annerledes?

Mitt svar for noen måneder siden ville ha vært ja, og vi ville gjort akkurat det samme en gang til. Men å være på reise så lenge og møte andre reisende og deres motorsykler / biler / bobiler, tenker vi så klart på ting vi ville endret. Vi har noen sprø ideer allerede og vi må selvsagt legge til at dette er den beste beslutningen vi noen gang har tatt.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.