INFO 

Ruco Scandinavia Historie

RUCO’s røtter går tilbake til 1991 når en av landets (nå) større MC & Snøscooterforhandlere startet forsiktig med postordresalg. Responsen fra markedet var noe større fra butikker enn fra sluttbrukere og distribusjon til butikker ble formet gradvis over flere år.


Denne distribusjonen økte, og behovet for å skille ut den delen av driften fra resten ble svært tydelig cirka 10år senere. I 2004 ble RUCO skilt ut under navnet PSE, mens dagens navn RUCO ble tatt i bruk fra 2010. Siden den gang har RUCO vokst seg gradvis større
med merkevarer som Scott, Klim og Baffin.

 

RUCO streber etter å gjøre en god jobb for merkevarene vi representerer og jobber kontinuerlig for å tilby varer til vårt marked til rett pris og ikke minst god tilgjengelighet.

 

Ambassadører

Våre ambassadører utmerker seg med sitt talent eller et brennende engasjement for sin interesse. Alle har et mål og det er å fremme merkevaren som vi leverer. Vi er stolte av å presentere våre ambassadører for våre merkevarer. 

 

SE MER

 

Teknisk info

Produktene fra våre leverandører legges det stor vekt på materialvalg. I menyen vil du se de ulike, og ikke minste de meste kjente produsentene på materialer og teknikker.

 

SE MER

 

Om Ruco

Har du spørsmål eller lurer på noe angående Ruco Scandinavia. På disse sidene finner du kontaktinformasjon, ansatte, forhandlere, kataloger og informasjon om sponsing.

 

SE MER

 

Kundesenter

På vårt kundesenter vil du finne det du trenger å vite om dine ordre, faktura, prislister, søke reklamasjon, pakkesporing og vilkår. 

 

SE MER

 

Info & Råd

Her vil du finne siste informasjon og råd fra Ruco Scandinavia. 

 

SE MER