VERDEN RUNDT MED SCOTT

Verden rundt med Scott

 

Mirka og Vojta fra Tsjekkia har alltid drømt å kjøre motorsykkel rundt i verden. Det har de gjort i lang tid, og de bestemte seg endelig å realisere det. SCOTT er glad for å kunne følge dem og bidra med riktig motorsykkelklær - Det ble Dualraid DP og Ergonomic Pro DP for begge! 

 

Mirka er 27 og motorsykler er hennes store lidenskap. Hun er alltid vært ivrig på å teste sine grenser. Hvis hun oppfyller drømmen på en jorda rundt reise, vil hun bli den aller første tsjekkiske kvinnen til å gjøre noe slikt. 

 

Vojta er 29 og en somlekopp. Han liker fotografere/filme og kjøre motorsykkel. Han liker å reise og bestemte seg derfor å reise på denne turen uten et tidsskjema. Derfor ble det bestemt, de skulle oppleve jorden rundt på motorsykkel.

 

Det hele startet sist vinter. Mirka og Votja begynte å lage reiseplaner etter den etterlengtede motorsykkelturen. Da var det utallige steder på listen, så avgjørelsen var enkel - hvorfor ikke ta en jorda rundt reise? Paret sluttet i sin jobb, solgte leiligheten og bil, og etter noen uker med forberedelser dro de på tur. Mirka og Votja er på veien akkurat nå, og har akkurat krysset Tyrkia, og er nå på tur inn i Iran. Neste destinasjon vil være Georgia, Armenia, ulike sentralasiatiske stater, Mongoli og Japen, dette skal de nå i løpet av høsten. 

 

Åpenbart er det veldig viktig på en så lang tur, hvor du møter forskjellige klimasoner og værforhold, å ha utstyret i orden. Motorsykkelklær i god kvalitet var en viktig forutsetning for det tsjekkiske paret, og det er her Scott kommer inn!

 

Mirka og Vojta gikk inn i butikk med den hensikt bare å kjøpe noen skruer for sin hjelm. En butikkansatt, Mr. Lhotsky var svært interessert i deres planer og som tydelig foretrekker Scott motorsykkeklær, foreslo han sponse ett antrekk (Dualraid DP og Egonomic Pro DP) til hver av dem.

 

«Uten noen forventninger gikk vi for å sjekke ut Scott motorsykkelklær og fant raskt ut at dette utstyret var ganske så enkelt best for vårt formål. Jeg kan ikke beskrive hva vi følte, men jeg er sikker på at alle vet denne følelsen av å være på rett sted til rett tid. Vi hadde funnet de beste motorsykkelklærne. Til min positive overraskelse er jeg den første jenta i Tsjekkia som får muligheten til å bære et komplett SCOTT motorsykkelantrekk for kvinner.» (Mirka)

Dualraid DP fra Scott er perfekt for adventure/endurokjøring, det beste valget for turer med varierende kjøring, med maks ventilasjon og allsidighet. Dualraid jakken har flere funksjoner konstruert inn, den ene er Swiss army kniv. Men en flyttbar Dryosphere Thermalliner og SAS-REC beskyttere og en pustende, vind- og vanntett kontruksjon, kan man tilpasse jakken til enhver situasjon. Alle disse funksjonene er perfekt for Mirka og Votja på sin jorden rundt reise.

 

SCOTT Ergonomic regnjakke og er bukse er utstyrt med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, som gjør at den puster godt, samtidig som den er vind- og vanntett!

 

SCOTT ønsker dem en fin og trygg tur, og er glad for å motta historier, bilder og vurderinger fra deres jorda rundt reise.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.