TCX CE-godkjenning

TCX® er i toppsjiktet, bevisst og dedikert, når det gjelder sikkerhet for motorsyklisten, og har patenterte effektive systemer og finjusterer dem ytterligere gjennom årenes løp i jakten på en stadig mer ekstrem beskyttelse, uten å glemme å kombinere det med maksimal komfort. TCX var de første (i år 2000) som lanserte motorsykkelstøvler på markedet som er sertifisert i henhold til EN13634: 2017-forskriften (CE-Godkjenning). ?TCX har jobbet hardt for å bestå stadig utfordrende tester og for å tilby en range av støvler som samsvarer med og overgår de nye standardene, gitt av de forskjellige endringene til standarden. TCX kan garantere CE-Sertifisert fottøy for alle bruksområder relatert til motorisert 2-hjuling: fra landevei/by, til offroad/MX, til touring og til og med fottøy designet for by- og fritidsbruk – optimalt for pendling til/fra skole, jobb, kino, cafê ol. ?som den nå godt etablerte serien med TCX® Sneakers 24/7 serien.
 

 

Alle TCX® støvler utenom joggeskoen/arbeidsskoen, har CE-merking og er ansett som personlig beskyttelsesutstyr (PPE). Samsvaret blir vurdert av et gitt EC-sertifiseringsorgan i samsvar med kravene i den harmoniserte standarden EN13634: 2017. Forbrukere kan sjekke produktsertifiseringen, i hvert produkt/modell hvor det er et «pictogram/label» hvor CE-sertifiseringen er angitt.

 

 

 

Dette CE-piktogrammet gir en indikasjon på nivået/level 1 eller 2 oppnådd under følgende tester:

 

X - Høyde på øvre del

X1 - Slitemotstand på øvre del

X2 - Kuttmotstand/rivestyrke på overdelen

X3 - Tverrstivhet for hele skoen

 

SLITEMOTSTAND PÅ ØVRE DEL: (SKLIBESKYTTELSE)

 

Denne testen sjekker hvor mange sekunder det tar å skrape fullstendig bort den øvre delen, fôr og andre mulig forsterkninger. Skoen vil derfor testes mot slipepapir med et korn på 60 og som dreier 8 m/s for å simulere at man sklir på asfalt elle grus. 

 

- Level 1: = 5 sekunder
- Level 2: = 12 sekunder

RIVESTYRKE PÅ OVERDELEN: (BESKYTTELSE MOT STIKK OG SKARPE GJENSTANDER)

 

Denne testen sjekker hvor lett ytre påvirkninger kan gå gjennom skoens øvre del, fôr og andre mulige forsterkninger. Skoen vil derfor testes ved at man bruker et skarpt blad med en slaghastighet på 2,8 m/s for å simulere at skoen treffer en skap overflate som f.eks et rekkverk. 

 

- Level 1: = 25 mm;
- Level 2: = 15 mm;

TVERRSTIVHET FOR HELE SKOEN:

 

Denne testen sjekker kraften som må påføres skoen for å bli knust under f.eks et kjøretøy. 

 

- Level 1: = 1.0 kN; 
- Level 2: = 1.5 kN;

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.