SCOTT SOFTCON

SCOTT SOFTCON BESKYTTELSESSYSTEM

 

Den revolusjonerende Softcon beskyttelsen er den mest fleksible og komfortable løsningen uten at det går utover sikkerheten. Ved å kombinere det innovative materialet - D3O™ - og et unikt design, leverer Softcon beskyttelsen enestående bevegelsesfrihet. Rygg og front har en tilpasset profil med en fordypning for å tilpasses bruk av nakkekrage.

 

D3O® Beskyttelse

D3O® er ett patentert materiale som kombinerer utvikling innen kjemi med produktutvikling, dette for å produsere ett topp produkt for støt og slag absorbering og beskyttelse. D3O® materialet inneholder intelligente molekyler som flyter fritt når det er i bevegelse, men ved støt/ slag så vil molekylene låse seg sammen og gjøre den hard. Det går tilbake til fri flytende tilstand med en gang.

KOMFORT GJENNOM FLEKSIBILITET

SCOTT Airflex Pro beskyttelse er designet og konstruert for de som ønsker å gi alt. Nivå 2 sertifisert med eksepsjonell ventilasjon og maksimal komfort. SCOTT Airflex Pro vil holde deg trygg og beskyttet, og vil kunne gi deg den friheten du trenger. 

ELEVATE YOUR SAFETY

Vi tar sikkerheten på alvor, og vårt team jobber iherdig for å kunne skape sikker beskyttelse. Vi er stolte av vår komplette kolleksjon av beskyttelse som er utstyrt med det nyeste innen sikkerhetsteknologi.

 

 

SOFTCON AIR BESKYTTELSESJAKKE
 

FULL KROPPBESKYTTELSE MED ULTIMAT BESKYTTELSE.
Konstruert for førere som krever maksimal beskyttelse på banen eller løypa, representerer den helt nye Softcon Air beskyttelsesjakken er en ny æra av høyteknologisk, ergonomisk og pustende kroppsbeskyttelse for alle typer kjøring.

 

 

SOFTCON AIR OVERKROPPSBESKYTTELSE

 

FREMTIDEN INNEN BESKYTTTELSE
Designet for den moderne motocrossføreren som krever lav profil, høy ytelsesbeskyttelse, den sertifiserte Softcon Air beskyttelse setter nye standarder innen både ventilasjon og bevegelsesfrihet.

 

 

SOFTCON BESKYTTELSE JUNIOR

 

BESKYTTELSE TIL DE MINSTE
SCOTTs nye serie Softcon beskyttelsesutstyr til junior setter nye standarder innen beskyttelse for barn. Konstruert ved hjelp av vår innovative AirFlex-teknologi, gir Softcon Junior serien brukere de høyeste nivåene av sertifisert beskyttelse samt markedsledende ventilasjon, bevegelsesfrihet og komfort.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.