KJETTINGER

Sikre godt grep på din ATV i vinter og kjøp solide kjettinger i høykvalitets sinkbelagt karbonstål tilpasset ditt kjøretøy. Vi har de fleste dimensjoner fra 22" til 30" på lager til enhver tid og kan tilby 3 typer kjettinger: den rimelige tverrkjettingen med V-bar samt 2 forskjellige typer krysskjettinger med 6mm stålpigg med henholdsvis V-bar brodd og standard pigg. Kjettingene leveres parvis i praktiske oppbevaringsposer.

2-Link/Tverrlenket med V-bar pigg

 

2-lenket tverrkjetting som er lagd av høykvalitets sinkbelagt karbonstål med V-brodder på annenhver sidelenke som gir et større trykk pr brodd og dermed bedre grep. V-Brodder gir godt feste for ATVen og gir optimal trekkraft på på snø, is og leire.

 

Eksempel på denne kjettingtypen: #133570

Kryss/Diamant med V-bar pigg

 

Kjetting med det klassiske diamantmønsteret som gir en mere helflytende behagelig framdrift og optimalt grep. Produsert i solid spesiallegert 6 mm stål i kryss med V-bar brodd. Dette er er en rimeligere utgave av toppmodellen med V-bar pigg.

 

Eksempel på denne kjettingtypen: #133572-V

Kryss/Diamant med 6mm pigg

 

Kjetting produsert i solid spesiallegert 6mm stål i kryss. Dette er vår beste kjetting med det klassiske diamantmønsteret som både gir en jevn framdrift og med 6mm pigger langs hele kontaktflaten gir dette det optimale grepet du trenger på krevende underlag både i fritid og jobb.

 

Eksempel på denne kjettingtypen: #133572-K

 

NB: Produktene over er kun eksempler på våre tre typer.