Siden 1982 har ITP vært #1 i verden på ATV/UTV ettermarkedsdekk og felg. ITP dekkproduktene er konstruert og testet i Tennessee, USA ved hjelp av en erfaren stab av ingeniører, designere og teknikere. Som tilhenger av amerikansk oppfinnsomhet og produktkvalitet, er ITP-teamet stolte over å være en del av lokalt bygde dekk for kunder over hele verden. ITP-dekk og hjul oppfyller kravene til dagens terrengentusiaster ved å levere maksimalt grep, uovertruffen håndtering og eksepsjonell holdbarhet for å overvinne verdens mest utfordrende terreng. I laboratoriet og på testfeltet jobber ITP-teamet praktisk med å sikre at hvert dekk som er laget, utkonkurrerer konkurransen. Det innovative ingeniørteamet på ITP hever hele tiden lista med dekk-og-hjul-innovasjoner som svarer på krav til introduksjon av nye kjøretøyer, krav til holdbarhet og oppgradering av utstyr. ITP er alt du trenger for å erobre verdens mest utfordrende terreng.

 

ITP Felger produseres etter de strengeste kvalitetskrav, med mikroskopiske toleranser både når det gjelder dimensjon og materialstruktur. ITP var faktisk de første i bransjen med å tilby livstidsgaranti på sin SS-serie. ITP er fortsatt markedsleder som leverandør av ettermarkeds-dekk og felg for ATV og UTV.

High-end-built to last.

 

 

Som tegningen viser er navets anleggsflate det som gir grunnlag for hva slags innpress en felg har. ITP oppgir alltid dette i tommer, for eks. 3+5 over. En del andre oppgir dette i millimeter, i dette tilfellet vil det si "-25" da metrisk standard her alltid tar utgangspunkt i senter, som = "0". Som en generell regel kan også følgende nevnes:

 

  • Alle Polaris ATV'er bruker 3/8 UNF mutre (ALUG13BX), mens XP og en del UTV'er bruker M10. (ALUG14BX)

  • "Alle" andre merker/modeller - bruker M10. (ALUG14BX)

  • Alle ITP felger i 12'' er 12x7, og er samme front og bak. Unntaket er japanske ATV'er med stiv bakaksel, de krever annet innpress på bakfelger.

  • I 14'' finnes felgene enten i 14x7, som da brukes front og bak, eller i 14x6 & 14x8 som da er ment som front og bak. Noen velger allikevel å bruke 14x8 rundt om.