Siden 1982 har ITP vært #1 i verden på ATV/UTV ettermarkedsdekk og felg. ITP dekkproduktene er konstruert og testet i Tennessee, USA ved hjelp av en erfaren stab av ingeniører, designere og teknikere. Som tilhenger av amerikansk oppfinnsomhet og produktkvalitet, er ITP-teamet stolte over å være en del av lokalt bygde dekk for kunder over hele verden. ITP-dekk og hjul oppfyller kravene til dagens terrengentusiaster ved å levere maksimalt grep, uovertruffen håndtering og eksepsjonell holdbarhet for å overvinne verdens mest utfordrende terreng. I laboratoriet og på testfeltet jobber ITP-teamet praktisk med å sikre at hvert dekk som er laget, utkonkurrerer konkurransen. Det innovative ingeniørteamet på ITP hever hele tiden lista med dekk-og-hjul-innovasjoner som svarer på krav til introduksjon av nye kjøretøyer, krav til holdbarhet og oppgradering av utstyr. ITP er alt du trenger for å erobre verdens mest utfordrende terreng.

 

ITP Felger produseres etter de strengeste kvalitetskrav, med mikroskopiske toleranser både når det gjelder dimensjon og materialstruktur. ITP var faktisk de første i bransjen med å tilby livstidsgaranti på sin SS-serie. ITP er fortsatt markedsleder som leverandør av ettermarkeds-dekk og felg for ATV og UTV.

High-end-built to last.

 

 

Som tegningen viser er navets anleggsflate det som gir grunnlag for hva slags innpress en felg har. ITP oppgir alltid dette i tommer, for eks. 3+5 over. En del andre oppgir dette i millimeter, i dette tilfellet vil det si "-25" da metrisk standard her alltid tar utgangspunkt i senter, som = "0". Som en generell regel kan også følgende nevnes:

 

  • Alle Polaris ATV'er bruker 3/8 UNF mutre (ALUG13BX), mens XP og en del UTV'er bruker M10. (ALUG14BX)

  • "Alle" andre merker/modeller - bruker M10. (ALUG14BX)

  • Alle ITP felger i 12'' er 12x7, og er samme front og bak. Unntaket er japanske ATV'er med stiv bakaksel, de krever annet innpress på bakfelger.

  • I 14'' finnes felgene enten i 14x7, som da brukes front og bak, eller i 14x6 & 14x8 som da er ment som front og bak. Noen velger allikevel å bruke 14x8 rundt om.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.