Vertex stempler og stempelsett

 

Vertex Stempler er produsert i Italia og er det fremste merket av OEM erstatningsstempler. De er også OEM-leverandør til KTM og en rekke europeiske motorsykkel- og gokart-produsenter. Vertex tilbyr entusiaster toppmoderne stempler av høy kvalitet for nesten hvilken som helst motorsportbruk fra motorsykler og terrengkjøretøyer til marine- og karting. Vertex Stempelringer er produsert i Japan av OEM-leverandører etter de høyeste standarder slik at de er direkte OEM-erstatninger. Vertex er valget for de som virkelig søker den optimale ytelsen i sin MX, Endurosykkel eller ATV/UTV.

 

VERTEX STEMPLER

Vertex Stempler tilbyr avanserte stempler av høy kvalitet og er tilgjengelig for 2-takts og 4-takts applikasjoner. 2-taktsstempler har et silisiuminnhold på 18% som reduserer slitasje og termisk ekspansjon, noe som gir strammere løpetoleranser for mer kraft, mindre støy og lengre levetid. 4-taktsstempler er smidd fra enten 2618 eller 3032-legeringer for overlegen styrke og holdbarhet. Eksakte passform A-, B- eller C-stempler stemmer perfekt med sylinderboringen for å maksimere kraft, ytelse og forbrenning mens du reduserer oljeforbruk. High-tech Molybdenum Disulphide (MOS2) skjørtbelegg for redusert slitasje og forbedret bruddstyrke. Alle stempler inkluderer stempelringer, kryssboltlager og låseringer.

 

SE FLERE VERTEX STEMPLER HER 

 

VERTEX STEMPELSETT

Vertex Stempelsett inneholder alt du trenger for sylinderservice på din MX/Enduro-sykkel og eliminerer bryet med innkjøp av komponenter hver for seg. Settet inkluderer et Vertex-stempel, stempelringer, kryssboltlager, kryssbolt, låseringer og et toppakningssett. Eksakt passform på  A-, B- eller C-stempler passer perfekt til sylinderboringen for å maksimere kraft og ytelse. Sett er tilgjengelig for både 2-takts og 4-takts applikasjoner. To-takts applikasjoner inkluderer kryssboltlager og 4-takts applikasjoner inkluderer et Hot Cams kamkjede. Vertex Pakningssett inneholder alle nødvendige pakninger for å gjenoppbygge din motor når du fjerner sylinderen og toppen under rutinemessig vedlikehold.

 

SE FLERE VERTEX STEMPELSETT HER 

 

 

Se eksempel på stempel og stempelsett til Honda, KTM og Yamaha:

Honda CRF 250R

KTM EXC-F 250

Yamaha YZ 125

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.