Avansert teknologi og kvalitet er stikkord for TCX sin produksjon av sko. De har en av det mest komplette sortimentet på markedet: fra racing til off-road støvler, touringstøvler og alle slags street/custom MC sko, inkludert noen spesielt designet for kvinner. Hver eneste modell er gjennomprøvd og kvalitetssikret. TCX er Italiensk toppkvalitet på sitt beste. Kjøp TCX så er du sikker.

 

Merket ble grunnlagt i 1999, med lanseringen av den første motorsykkelstøvelen med et internasjonal patent - T.C.S.® (Torsion Control System). Dette systemet gir kontrollert bevegelse av foten i alle vinkler og beskytter ankelen mot skader – Det ble en umiddelbar suksess.

Nå byttet de navn fra OXTAR til TCX®. TCX® ble nå er viktig utvikler og fikk etterhvert store markedsandeler i hele Europa og hele verden. I dag er TCX®-serien det mest komplette på markedet, og tilbyr støvler til roadracing, touring, gate, adventure, offroad og dame. Sikkerhet har alltid vært en førsteprioritet hos TCX®, og de var først ut som introduserte CE-sertifisering på alle produktene. Se utvalget under. 

 

FINN DIN FORHANDLER HER

 

 

  RACING  

  ADVENTURE  

  TOURING  

  CUSTOM  

  DAME  

  STREET  

  MOMO  

  OFFROAD