Just1 

Just1 er en Italiensk produsent av hjelmer som gjennom sitt design, fokus på detaljer, lave vekt og fine finnish produserer hjelmer i verdensklasse! 

 

J22 Adrenaline

 

JUST1 J22 Adrenaline hjelmen ble utviklet og designet med mål om å skape noe nytt, noe annerledes og noe bedre. Det har resultert i en sikrere hjelm med bedre ventilasjon enn sammenlignbare hjelmer.

 

J12 Pro

 

JUST1 J12 Pro hjelm ble utviklet og designet med de primære målene om å skape den tryggeste og mest komfortable motocrosshjelmen på markedet. J12 Pro er designet med Eksternt skall i 12K full karbon.

 

J18

 

JUST1 J18 hjelmen er konstruert i fiber og er tilgjengelig i to skallstørrelser. Utstyrt med J.1.E.R nødsystem for fjerning av kinnputer. Med 9 inntak og 6 utluftingsventiler er den svært komfortabel.

 

J39

 

JUST1 J39 hjelm ble utviklet og designet for kunne tilby en sikker og komfortabel hjelm til en rimelig pris.

 

J38

 

JUST1 har alltid vært et merke preget av høy kvalitet, og har bestemt seg for å lansere et inngangsnivå med en uslåelig kvalitet / prisforhold for at alle skal kunne bruke en JUST1 hjelm. Dette er den splitter nye J38, en hjelm som har tekniske egenskaper som er de dyreste konkurrentene er missunnelige på. Moderne design finner sin virkelige styrke i enkelhet. Bare en grafikk, BLADE, i syv farger, med bare ett skall fra XS til XL og ECE homologering.

 

J32 JR

 

Just1 J32 JR crosshjelm ble utviklet med det primære målet om sikkerhet og komfort for de yngre førerne. I prosjekteringsfasen ble hjelmen designet fra innsiden og ut for å ha best mulig og et radikalt ventilasjonssystem.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.