Gates G-Force CVT (continous variable transmission) reimer er bedre enn noen gang for dagens krevende kjøretøy og miljø. Bransjens første CVT-belte med strekksnor av karbon har også en trapesformet avrundet reimdesign for overlegen fleksibilitet og varmeavledning, sammen med en unik gummiblanding som reduserer fiberuttrekk i beltet som forlenger levetiden under ekstrem bruk. Gates kombinerer materialvitenskap og prosessteknikk for å skape innovative produkter som gir ytelse, pålitelighet og styrke til å tåle selv de mest utfordrende terrengmiljøene og tøffeste arbeidsmiljøene.

 

For å finne riktig reim til ditt kjøretøy, se her.

 

 

 

Vi lagerfører Gates sine 3 nivå på CVT drivreimer:

 

G-Force Standard - leverer ytelse og holdbarhet til en konkurransedyktig pris for lav- til middels sterke ATV-er, UTV-er og snøscootere.

G-Force C12 Forsterket – markedets første genuine karbonforsterkede reim som gir en eksepsjonell styrke, fleksibilitet og holdbarhet for ATVer, UTVer og snøscootere (se illustrasjon og bilde under).

G-Force Redline Extrem - er laget av Gates sin unike patenterte fiberforsterkede EE-blanding som gir en betydelig større aksial stivhet og termisk motstand enn noen annen beltekompositt. Dette resulterer i en eksepsjonell varmebestandighet, holdbarhet og lastbærende egenskaper under ekstreme kjøreforhold. Resultatet er et kraftoverføringsbelte som bedre tåler den ekstreme friksjonen, kreftene og varmen som beltet blir utsatt for ved høy akselerasjon, raske retningsforandringer og tung belastning.

 

 

 

 

 

Vårt produktutvalg fra Gates:

 

 

Gates G-Force Redline Reim - AC, SS Bredde 36mm, Omkrets 1166mm