AFAM DRIVVERK

 

 

AFAM-teknologien brukes av flere racingteam og ledende produsenter over hele verden. Erfaringene som er gjort siden opprettelsen i 1978 i deres R&D-avdeling på GP500, MotoGP, SBK og MX1 har ført til en økende spesialisering. Gjennom denne kunnskapen har AFAM utviklet en kunnskap for å kunne produsere tannhjul og kjeder av høyeste kvalitet til mannen i gata.

 

AFAM har en optimal kjedeteknologi som sikrer at deres kjeder og tannhjul er perfekt tilpasset hverandre. AFAM har gjennom en årrekke spesialisert seg på begge elementene og har tilpasset toleransene mot hverandre slik at kombinasjonen blir en perfekt overføring. 


Mindre initial slitasje, mindre støy, mindre tap betyr mer kjørelengde, mer komfort og en mer effektiv kraftoverføring. Dette gjør AFAM sine komponenter til det beste valget for din motorsykkel uansett merke, modell eller bruksområde. 


AFAM er det riktige valget med riktig kjedekvalitet tilpasset Enduro, MX, MC og ATV. I tillegg til enkeltkomponenter selger vi komplette drevsett til de fleste kurante modeller på markedet. 

Sjekk ut vår applikasjonsliste for å finne riktige komponenter til din sykkel:

 

https://www.dropbox.com/sh/4v26wp90x77qsn4/AADOsupK-kvY3XOstss7HS8za?dl=0

 

 

Et representativt utvalg produkter:

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.