14259399

Z-Broz - Polaris Axys 36'' A-Arm, Nedre

Høyre - Polaris AXYS RMK (2019-2020)

Varenr:K69-0638S-01
Veil.2 799,00
Stk
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Zbroz Racing


Z-Broz Racing har et bredt sortiment med oppgraderingsdeler til din snøscooter for å takle alle typer terreng. Ikke la en ødelagt original A-arm avslutte den perfekte turen med blå himmel og dyp nysnø! Få holdbarheten og påliteligheten du trenger for ekstrem kjøring i krevende terreng.

 

 

Z-Broz Racing Suspension Products er de originale innovatørene av den tunge, maksimale bakkeklaringen og Chromoly A-Arm-oppsettet med smal bredde siden 1999. Race-inspirert fjæringsteknologi  som er dimensjonert for tøff bruk og bygget i Logan, Utah, USA. Alle produkter er grundig testet i noen av Rocky Mountain's mest tekniske og uforgivelige backcountry-terreng av profesjonelle løpsteam, guider og ekstreme frikjørere.

 

 

Vi har designet og bygget Chromoly nedre A-Armer for å ta imot kraftige slag uten å skade forstillingen din. Sterkere enn originale, men ikke for mye. Selv de mest ekstreme førere ender med å knuse ledd i forstillingen i det treet eller steinen som er skjult under snøen. Hvis du knekker en Z-Broz Racing Chromoly A-Arm, tilbyr vi individuell erstatning slik at du ikke trenger å kjøpe et komplett sett.

Laget av førsteklasses 1 "O.D. Chromium-Molybden stål gjør vår Chromoly nedre A-Armer sterkere og lettere enn OEM A-Armer. Slitesterk svart pulverlakkert overflate for å tåle alle kjøreforhold du tør å ta på deg.

 

Applikasjon: Polaris AXYS RMK (2019-2020)

 

  • Nedre høyre Chromoly A-arm med forhåndsinstallert kuleledd og Delrin-foringer

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Z-Broz


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.