Caliber

Caliber utvikler og produserer ett bredt sortiment med tilhengerprodukter for snøscooter, ATV og Marine. Som en generell regel leveres alt fra Caliber «klart til bruk», dvs skruer, stropper eller annet du trenger til installasjon følger varene slik at det er raskt og enkelt å montere. Det som det selges definitivt mest av er innleggskinner til tilhenger, dette er også gjelder kalt «glideskinner» eller «glides». Under forsøker vi å forklare litt om hver:

 

Caliber LowPro Glides Wide 

Dobbelsett Caliber LowPro Glides (13322) er den enkleste og rimligste varianten, styrken til denne modellen er at den er svært lavtbyggende, gir mye skinner for pengene og er bred nok til å fungere til flere typer scootere etter instalasjon. LowPro Glides kommer kun i dobbelpakk, som vil si nok til 2 scootere i en medium stor henger. ( 8 stk plater a 22x155cm.Totalt 12,4 løpemeter)
 

 

Caliber Multi-Glides Single

4 stk/152cm Beskytter henger, letter lasting/lossingCaliber MultiGlides er har noe dypere riller enn sin lillebror, dette sikrer en stødig sikring av scooteren sidelengs og det skal mer snø til på de åpne hengerne for å fylle sporene. MultiGlides kommer i både «single» (13306) og «dobbel» (13307) for henholdvis en eller to scootere. Eller liten/stor henger om du vil, single = 6 løpemeter, dobbel = 12 løpemeter. Skinnene er 203mm brede og 19mm tykke.
 

 

Caliber LowPro GripGlides 

Singel/8 stk Glides for grep/kontroll/beskyttelseCaliber LowPro GripGlides er “toppmodellen» og den modeller vi selger mest av. Forskjellen på denne og de 2 andre er at den er laget med masse små knaster for å unngå at man sklir med snø mellom skinnene og sko, samt maks grep for for eks. en ATV om sommeren. En annen svært nyttig detalj er at designet på denne gjør det mulig å «styre» mens man laster scooteren, som betyr at man kan tune inn plassering mens man laster opp. LowPro GripGlides finnes i både single (13326) og dobbel (13327) pakker, samt en utvidelsespakke for de som skal ha noe midt i mellom. (13325)

I tillegg til overnevte skinner lager Caliber noen produkter som letter lasting/lossing av scootere enda mer, samtidig som de beskytter tilhengeren mot rift som kan gi råte/korrosjonsskader. Dette er for eks disse:

Caliber Grip Glid er et Innovativt produkt for lasting av snøscootere og ATV på tilhenger med tipp.

Det er utformet for å gi godt feste for atv-hjul og snøscooterski vil gli lett.

Caliber Grips beskytter tilhengergulvet mot råte og skader ved hjelp av et gripsystem som forhindrer at snøscooterbeltet fryses fast til bunnen.

Caliber Trax Grabber gir bra grep for alle typer snøscooterbelter for enkel lasting av snøscootere. Utmerket kontroll over styring og bremsing ved av- og på-lossing av snøscooter.

Caliber Edge Glides er er et glidsystem for tilhengerkanten for å forenkle lasting og lossing.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.