DELER FRA VERTEX PISTONS

SE MER

Sola er på retur og ny sesong nærmer seg. Har dere nødvendige servicedeler på hylla? Vertex Pistons har komplette sett både til 2- og 4-takt som inneholder kvalitetskomponenter for de fleste modeller på markedet. Dette er gjenoppbyggingssett som er satt sammen av egenproduserte stempler fra Italia kombinert med komplett pakningssett. Her er det store innsparinger å hente både i tidsbruk og kroner og du er 100% sikker på at du får de riktige delene til den aktuelle sykkelen.
 
Se vårt utvalg til de fleste aktuelle modeller i offroad-markedet med kort leveringstid fra sentrallager i Europa her.

 

 

KOMPONENTER FRA AFAM

SE MER

AFAM-teknologien brukes av flere racing-team og ledende produsenter over hele verden. Erfaringene som er gjort siden opprettelsen i 1978 i deres R&D-avdeling på GP500, MotoGP, SBK og MX1 har ført til en økende spesialisering. Gjennom denne kunnskapen har AFAM utviklet en kunnskap for å kunne produsere tannhjul og kjeder av høyeste kvalitet til mannen i gata. AFAM er det riktige valget med høy komponent-kvalitet tilpasset de fleste kjøretøy innen Enduro, MX, MC og ATV på det norske markedet. I tillegg til enkeltkomponentene kjeder, fram- og bakdrev selger vi komplette drevsett til de fleste aktuelle modeller.

 

Bruk vår applikasjonsliste for å finne riktige komponenter til din sykkel:

https://www.dropbox.com/sh/4v26wp90x77qsn4/AADOsupK-kvY3XOstss7HS8za?dl=0

 

Eller sjekk ut flere produkter fra AFAM her.
 

 

 

HJULSETT FRA HAAN WHEELS

SE MER

En oppgradering av hjulsettet er ofte den beste investeringen på motorsykkelen og vi anbefaler da å gå for det beste på markedet! Vi leverer Haan Wheels for de fleste Adventure, MX, og MC/Supermotard-sykler på markedet, fra 65cc til de største Adventure-syklene. Hjulene bygges eksklusivt med den japanske høykvalitetsfelgen RK Excel, CNC-maskinert nav i Nederland av et stykke 6082 T6 aluminium og eiker i ekstremt sterkt rustfritt stål med styrke på 30% mer enn originale eiker. Haan leverer også nav med rykkutjevner (Cush-Drive) og slangeløst (tubeless) tilvalg på de fleste felgdimensjoner. Vi har også eksklusive komplette lagersett fra Koyo kombinert med spacere og tetninger.
 
Haan Wheels kan leveres i individuelt tilpassede farger både på felgring, eiker og nippler så du får et særpreg skiller seg ut om det er på bana eller i gata, tilgjengelig i sort, sølv, gull, gul, rød, grønn, titan, magnesium, oransje og blå. Kombinert med en overlegen styrke og byggekvalitet er disse hjulene et foretrukket valg for over 50% av verdensmesterskapets team på sine sykler.
 
 
Se vårt utvalg for de fleste Adventure, MX, Enduro og Supermotards i markedet her.

 

 

 

Merkevarer