For mer enn 45 år siden tok Arie den Haan sine første skritt som hjulbygger. Det var i en liten garasje bak huset hans hvor han fant sin lidenskap ... å bygge eikerhjul for street sykler, biler og spesielt motocross-sykler. De første årene opplevde Arie mange problemer med Maico motocrosshjul mens han kjørte selv. Imidlertid oppdaget han en annen og forbedret måte å bygge disse hjulene på, og fra det tidspunktet startet hjulvirksomheten.

 

 

Mange høyprofilerte ryttere ville besøke den legendariske arbeidsbutikken i Schijndel, inkludert det legendariske HRC Honda Factory-teamet, og mange flere etter dem. I 1995 utviklet Haan sine første komplette hjul ved hjelp av sine egne Haan Wheels-nav for Kawasaki Factory racing team, og de første skritt ble gjort for å levere komplette hjul til både mosjonister og eliteførere verden over.

 

Gjennom årene fortsatte selskapet Haan Wheels å vokse. Mange endringer og forbedringer er gjort, men noen ting endrer seg aldri - Deres engasjement for kvalitet er fortsatt prioriteten og Arie den Haan jobber fortsatt i produksjonsanlegget. Siden 2002 har han gitt over ledelsen til sønnen Rob den Haan. De lager fremdeles eikerhjul til biler, klassiske sykler og gatesykler, men deres viktigste virksomhet er å bygge komplette hjul til Offroad- og Supermoto-motorsykler.

 

Etter å ha flyttet flere ganger til nye steder, er de nå basert i en nybygd bygning på 1500+ kvadratmeter. Her har de et stort lager på 8000+ felger og 300.000+ eiker for å betjene sine kunder. Haan Wheels eksporterer hjulene over hele verden fra Europa til Japan, Australia, Thailand, Canada, Russland og mange flere land. Brukt av de beste lagene og rytterne i verden, har de hjulpet mange ryttere til mer enn 35 verdensmesterskap og utallige europeiske og nasjonale mesterskap i profesjonelle og amatørsportdivisjoner.
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.